داشتن ریش و سبیل زیبا یکی از ملاک های ظاهری برای جذابیت در آقایان است. با رویش ریش و سبیل پسران از دوران کودکی خود عبور می کنند و پا به عرصه بزرگسالی می گذارند.
متاسفانه برخی از مردان موهای کم پشتی دارند و ریش و سبیل آن ها به طور منظم و یکدست رشد نمی کند یا آنکه در سنین بالاتر دچار ریزش می شوند. درمان های مختلفی برای اینگونه مشکلات وجود دارد که یکی از آن ها کاشت ریش و سبیل است. به نظر شما سن کاشت ریش چه زمانی است؟ تا کی باید منتظر بهبود ریش خود باشیم و پس از آن دست به درمان بزنیم؟
ما در این مقاله به سن کاشت ریش و عواملی که باعث ریزش ریش و سبیل می شود می پردازیم.
تا چه سنی امکان رشد ریش و سبیل وجود دارد؟
قبل از اینکه بدانیم سن کاشت ریش چه زمانی است باید بدانیم که تا چه سن امکان رشد ریش و سبیل در مردان جوان وجود دارد. به طور معمول رشد ریش و سبیل از دوران بلوغ آغاز می شود و تا 20 سالگی ادامه دارد. هر فردی سن بلوغ متفاوتی دارد بنابراین تمامی افراد تا سن 20 سالگی باید صبور باشند و نگران کم پشتی ریش و سبیل خود نباشند. اگر تا سن 20 سالگی رشد ریش تکمیل نشد وقت آن است تا به فکر درمان باشید.
قبل از هر نوع اقدامی بهتر است با یک متخصص مشورت کنید. او به شما خواهد گفت که می توانید از گزینه کاشت ریش استفاده کنید یا بهتر است 1 الی 2 سال دیگر صبر کنید تا روند رشد ریش و سبیل شما به طور طبیعی طی شود.
عوامل کم پشتی ریش و سبیل
قبل از اینکه اقدام به کاشت کنید بهتر است علت کم پشتی یا ریزش موهای صورت خود را بدانید. عواملی که باعث می شود موهای صورت یک آقا خوب و یکدست رشد نکند شامل موارد زیر است:
- ژنتیک
- زخم
- حوادث طبیعی
- بیماری های مختلف مانند آلوپسی، تیروئید، بیماری های هورمونی و…
- مشکلات عصبی و استرس زیاد
- عفونت پوستی
بیشتر بخوانید :انواع مشکلات و عوارض کاشت ریش و سبیل چیست؟
روش های درمانی کم پشتی ریش و سبیل
همان طور که گفتیم علت های مختلفی باعث کم پشتی و ریزش موهای صورت در آقایان می شود. با کشف علت اصلی ریزش موهای ریش و سبیل روش های درمانی مختلفی را می توان استفاده کرد. چندین راه درمانی برای رفع نقص های ریش و سبیل وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم.
درمان دارویی
اولین و غیر تهاجمی ترین روش برای درمان کم پشتی و ریزش موهای صورت استفاده از روش های دارویی است. برای افرادی که ریزش موی آن ها به دلیل بیماری های مختلف مانند عفونت است از روش دارویی استفاده می شود تا روند ریزش موهای صورت متوقف شود. در بسیاری از افراد با از بین رفتن دلیل بیماری ریزش ریش و سبیل متوقف می شود و پس از مدتی مجددا موهای صورت فرد شروع به رشد خواهد کرد. در این افراد نیازی به کاشت ریش و سبیل وجود ندارد. درمان دارویی ممکن است جزو گزینه های مورد نظر برای افرادی که هنوز به سن کاشت ریش نرسیدند باشد.
تقویت مو
پس از درمان و جست و جوی علت کم پشتی و ریزش موها و از بین بردن این علت ممکن است ریش و سبیل به حالت اولیه باز نگردد و موهای صورت فرد همچنان کم تراکم باشد. در چنین مواردی پزشک انواع مکمل های خوراکی و داروهای موضعی که باعث تقویت موهای ریش و سبیل می شود را تجویز می کند. یکی از روش هایی که می تواند باعث تقویت موهای صورت شود استفاده از روش مزوتراپی می باشد.
کاشت ریش و سبیل
آخرین گزینه برای درمان کم پشتی موهای ریش و سبیل کاشت ریش و سبیل است. کاشت ریش و سبیل بهترین و تضمینی ترین روش برای پر پشت کردن موهای صورت است. به هر دلیل که دچار ریزش مو شدید و یا اصلا موهای شما رشد نکرد و به سن کاشت ریش رسیدید می توانید از این روش استفاده کنید.
برای کاشت ریش و سبیل روش های متعددی وجود دارد. هر اندازه پزشک جراح با تجربه تر باشد و از تجهیزات به روز تری استفاده کرده باشد ریش و سبیل حالت طبیعی تری خواهند داشت. از آنجایی که این یک عمل جراحی است حتما به کلینیک های معتبر و مجهز مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید : هزینه کاشت ریش در شیراز چقدر است؟
بهترین سن کاشت ریش و سبیل
خیلی از جوانان کم سن تمایل دارن تا کاشت ریش انجام دهند زیرا این روش سریع است و به راحتی می توانند دارای موهای زیبایی شوند. افرادی که تازه سن بلوغ خود را تمام کردند در این کار عجول هستند. اما سن کاشت ریش در نتیجه نهایی کاشت بسیار مهم است.
دوران بلوغ افراد تا سن 20 سالگی ادامه دارد بنابراین اگر زیر سن 20 سالگی هستید بهتر است کمی صبور باشید و اگر تا سن 20 سالگی موهای ریش و سبیل شما تکمیل نشد می توانید اقدام به درمان کنید. متخصصان پوست و مو عقیده دارند که بهترین سن کاشت ریش 25 سالگی است.
اگر تا این سن سایر روش های درمانی پاسخ نداند؛ می توانید از روش پیوند مو استفاده کنید. افرادی که 25 سالگی خود را رد کرده اند و ریش و سبیل آن ها همچنان کم تراکم است بهتر است اقدام به کاشت ریش کنند.
بیشتر بخوانید : آیا کاشت ابرو برای مردان در ایران انجام می شود؟
مشکلات کاشت ریش قبل از رسیدن به سن مناسب
با وجود آنکه عمل پیوند جزو عمل های جراحی بی خطر است اما معمولا سن کاشت ریش را 25 سالگی اعلام می کنند. این به معنای آن نیست که انجام عمل جراحی می تواند عوارض نامطلوبی بر روی صورت فرد بگذارد بلکه علت آن این است که تا سن 25 سالگی امکان رشد موهای ریش و سبیل وجود دارد.
البته برخی از متخصصین سن کاشت ریش را 22 سالگی می دانند زیرا تا این سن ترشح هورمون های مردانه که باعث رشد موهای ریش و سبیل می شود همچنان ادامه دارد. به طور کلی کاشت ریش و سبیل عوارض خطرناک و جدی به دنبال ندارد اما بسیار مهم است که توسط تیم مجرب و در یک کلینیک مجهز انجام شود.
کاشت ریش و سبیل طبیعی
برای داشتن یک عمل موفقیت آمیز شما می توانید به کلینیک کاشت مو قربانی مراجعه کنید. این مجموعه بهترین خدمات ممکن را با مناسب ترین قیمت ارائه می دهند و شما با خیال راحت می توانید عمل کاشت ریش و سبیل خود را انجام دهید. مهارت بالای تیم کاشت مو این مجموعه باعث می شود تا رویش موهای شما به صورت طبیعی انجام شود و کمترین دوره نقاهت را تجربه کنید برای اطلاع از شرایط کاشت و رزرو وقت وارد سایت شوید.کارشناسان ما آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره رایگان به شما هستند 8921 809 0938
بدون دیدگاه