بسیاری از افراد به خصوص آقایان دچار ریزش مو و طاسی هستند و برای جبران این مشکل به کاشت مو روی میآورند. در عمل کاشت مو فولیکول های سالم و قوی را برداشته و به نواحی طاس سر منتقل میکنند.
عمل کاشت مو یک روش بسیار موثر برای حل مشکلات کم مویی و طاسی است و بسیاری از مردان به آن روی میآورند اما با این وجود این روش عوارض خود را دارد و نمیشود به آنها بی توجه بود. اگر با عوارض کاشت مو در مردان آشنا باشید بهتر میتوانید با این مسئله کنار بیایید و آنها را پشت سر بگذارید.
هرچند عوارض کاشت مو در مردان نسبت به سایر عمل های زیبایی کمتر است اما با توجه داشتن به عوارض کاشت مو در مردان میتوان از بروز عوارض بیشتر و شدیدتر آنها جلوگیری کرد.
عوارض کاشت مو در مردان
کاشت مو در آقایان عوارض زیادی دارد که به توضیح آنها در این قسمت میپردازیم:
1. درد
پس از انجام کاشت مو، در اکثر بیماران و مراجعین احساس در وجود دارد. این درد در روش کاشت موی FUT نسبت به سایر روش ها بیشتر میباشد زیرا در این روش کاشت، از برداشت نواری پوست سر استفاده میشود و همین امر باعث احساس درد بیشتری نسبت به بقیهی روش های کاشت در افراد میشود.
در روش FUE حدود 3000 واحد فولیکول مو در طول 6 الی 8 ساعت از نواحی دارای فولیکول های قوی برداشته شده و در محل های کم مو و دچار طاسی کاشته میشود. پس از انجام کاشت مو به این روش، عوارض کاشت مو در مردان بسته به نوع خوابیدن و استراحت ممکن است به شکل درد عضلانی خود را نشان دهند.
برای کاهش احساس در در عوارض کاشت مو در مردان، میتوانید با نظر پزشک متخصص اقدام به مصرف مسکن کنید.
بیشتر بخوانید : کمترین هزینه کاشت مو
2. ادم یا تورم، شایع ترین عارضه
شایع ترین عارضهی پس از کاشت مو، ادم یا تورم است. احتمال بروز این تورم پس از انجام کاشت مو، بین 40 الی 50 درصد متغیر است. این تورم میتواند دلایل مختلفی داشته باشد و از همان ابتدای عمل به وجود آمده اما خود را در طول 3 الی 5 روز بعد نشان میدهد.
ممکن است مایع ادماتوز داخل بافت های بدن حرکت کرده، به زیر چشم ها برسد و در این ناحیه باعث ایجاد خون مردگی شود. گاهی این تورم به قدری بالاست که بیمار نمیتواند چشم خود را باز کند. برای پیشگیری از این تورم پس از عمل کاشت مو، نیاز است که بیماران به طور خاصی طبق دستور پزشک بخوابند و دراز بکشند.
استفاده از داروهای ضد التهاب، ماساژ دادن، گذاشتن کمپرس سرد و استروئید های نفوذی میتواند مقدار التهاب را در بیماران کاهش دهد.
3. خونریزی
پوست سر، هم در نواحی کم مو، هم در نواحی طاس و هم در نواحی که بانک موی خوبی در آن وجود دارد، دارای عروق خونی بسیاری است، اما میزان خونریزی در آن بسیار کم است.
در مواردی از عوارض کاشت مو در مردان دیده شده که بیماران پس از خروج از مرکز درمانی دچار خونریزی میشوند. این خونریزی را میتوان با فشار دادن یک گاز استریل روی قسمت های زخمی سر بیمار به مدت پنج دقیقه کاهش بخشید.
4. عدم تقارن
پزشکان میتوانند با طراحی دقیق روی سر بیماران و مشخص کردن ناحیه ای که میخواهند در آن کاشت انجام دهند، احتمال عدم قرینگی را کاهش دهند. از علت های بروز کاشت موی نامتقارن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اختلاف چگالی بین فرکانس راست و چپ
- تغییر شکل و زاویه سر قبلی
- طراحی خط موی جلوی کاذب
بهتر است پزشکان متخصص، پس از طراحی و علامت گذاری کاشت مو، آن را با بیمار در جریان گذاشته و تایید او را دریافت کنند.
5. فولیکولیت
منظور از فولیکولیت، التهاب فولیکول های مو است که ممکن است در نتیجهی آسیب فیزیکی یا قرار گرفتن بیمار در معرض مواد شیمیایی باشد. این عوارض در بین مراجعین کاشت مو، بین 1 تا 20 درصد متغیر است و هم میتواند به صورت التهاب در پوست سر یا به صورت جوش های پراکنده دیده شود.
6. پوسته پوسته شدن کف سر
عارضهی پوسته پوسته شدن کف سر ممکن است در 24 ساعت الی 48 ساعت پس از کاشت رخ دهد. این عارضه معمولا پس از 7 تا 10 روز از بین میرود. این عارضه بر پیوند و کاشت مو و ماندگاری آنها تاثیری نمیگذارد مگر آنکه مدت زیادی روی سر باقی بماند.
بیماران میتوانند پس از گذشتن 48 ساعت از انجام عمل کاشت مو، با شست و شوی سر خود این پوسته ها را از بین ببرند. اگر قبل از شستشو از یک مرطوب کننده روی سر خود استفاده کنید میتواند در از بین بردن این پوسته ها موثر واقع شود. در صورتی که این عارضه پس از گذشت 9 الی 10 روز از بین نرفت، میتوانید برای بهبود آن از کمپرس مرطوب و یا بخار استفاده کنید.
7. جای زخم
جای زخم هم در بین عوارض کاشت مو در مردان دیده میشود. این عارضه در بیمارانی که برداشت نواری از پوست سر آنها انجام شده بیشتر به چشم میخورد. اما جای نگرانی در این باره نیست و بیماران با مشورت پزشک خود و با مصرف برخی دارو ها و پماد ها میتوانند این عارضه را برطرف نمایند.
8. جا به جایی پیوند
معمولا در 3 روز اولیه پس از انجام کاشت مو، جا به جایی گرافت در بیماران رخ میدهند. علت اصلی این جا به جایی معمولا ضربهی مستقیم است. پیوند ها برای مدت طولانی در محیط های خارجی زنده نمیمانند بنابراین در صورت جا به جایی پیوند ها بهتر است جایگزینی در سریع ترین زمان ممکن اتفاق افتد.
9. خارش
خارش از عوارضی است که ممکن است هم در ناحیه اهدا کننده و هم در ناحیهی گیرنده اتفاق افتد. علت این عارضه معمولا روند بهبود زخم های سر بیمار است. یکی دیگر از دلایل آن با احتمال کمتر میتواند استفاده از ماینوکسیدیل پس از کاشت مو باشد. برای درمان این عارضه معمولا از استروئید ها و آنتی هیستامین های موضعی استفاده میشود.
10. بی حسی در کف سر
احساس بی حسی در عوارض کاشت مو در مردان، در نواحی اهدا کننده و گیرنده معمولا دیده میشود. اما این بی حسی موقتی است و به علت قطع شدن اعصاب پوست سر توسط پانچ به وجود میآید و پس از گذشت 6 الی 12 ماه به طور کامل رفع میشود.
11. عفونت
عفونت در کاشت مو عارضهی بسیار نادریست که در کمتر از 1 درصد از مراجعین رخ میدهد. عفونت ها به علت بهداشت ضعیف فرد و محیط، تشکیل و ماندگاری بیش از حد پوسته پوسته ها و یا عوامل پزشکی قبلی رخ میدهند. با انجام یک سری اقدامات ساده میتوان از بروز احتمالی عفونت جلوگیری کرد مانند:
- تمیز بودن اتاق عمل جهت کاشت مو
- استفاده از مواد استریل برای بیماران
- استفاده از ابزار یکبار مصرف
- تجویز آنتی بیوتیک ها
کلینیک کاشت مو و ابرو مریم قربانی
کلینیک کاشت مو در شیراز قربانی دارای تیم حرفه ای با ده سال سابقه کاشت موفق مو ، ابرو و ریش وسیبیل می باشد. تمامی عمل های کاشت با تجهیزات به روز، تکنیک های مدرن و با مناسب ترین قیمت انجام می شود. برای رزرو وقت و گرفتن مشاوره وارد سایت شوید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
کارشناسان ما آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره رایگان به شما هستند 8921 809 0938
مزایای کاشت مو و ابرو در کلینیک مریم قربانی:
- استفاده از جدیدترین روشهای کاشت مو و ابرو
- انجام کاشت مو و ابرو توسط کادری مجرب و متخصص
- قیمت مناسب کاشت مو و ابرو
- رضایت بالای مشتریان
کلام آخر
کاشت مو نیز مانند بسیاری از عمل های زیبایی عوارض خاص خود را دارد. ما در این مقاله سعی کردیم مهم ترین و رایج ترین آنها را برای شما بازگو کنیم. با اطلاع قبلی از این عوارض قبل از کاشت مو میتوانید با برخی راهکار ها از بروز آنها جلوگیری کرده و یا شدت آنها را کم کنید.
بدون دیدگاه