آیا کاشت مو برای موهای کم پشت امکان پذیر است؟

وقتی که انسان ها به 20 سالگی نزدیک می‌شوند، کم کم از تراکم موهای فرد کاسته شده و موهای او کم پشت می‌شوند. این اتفاق هم به علت ریزش موها و هم افزایش مساحت دور سر پیش می‌آید. این کاهش تراکم در افراد مختلف با یکدیگر فرق دارد و برای همه یکسان نیست. در برخی افراد ریزش مو شدیدتر و در برخی دیگر کمتر دیده می‌شود. اما با توجه به پیشرفت علم جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد و افراد می‌توانند در این شرایط از کاشت مو برای موهای کم پشت استفاده کنند.

کاشت مو برای موهای کم پشت، زیبایی ظاهری و اعتماد به نفس فرد را افزایش داده و راه درمان همیشگی به شمار می‌آید. البته شما قبل از هر اقدام برای عمل های زیبایی بهتر است اطلاعات خود را درباره‌ی آن کامل کرده و سپس آن را انجام دهید. ما در این مقاله سعی کردیم اطلاعات مورد نیاز شما برای کاشت مو برای موهای کم پشت را در اختیارتان قرار دهیم تا با دانش بیشتر راه خود را برگزینید.

کم پشت شدن موهای افراد ناشی از چیست؟

کم پشت شدن موهای افراد ناشی از چیست؟

با اینکه همه‌ی ما می‌دانیم که ریختن 50 تا 100 تار مو در روز طبیعی‌ست اما اگر ریزش موها بیشتر از این اعداد باشد به عبارتی دچار ریزش مو شده‌ایم و نباید نسبت به آن بی توجه باشیم. هنوز پزشکان دقیقا متوجه نشده اند که علت اینکه برخی فولیکول های مو زودتر از دیگری ضعیف می‌شوند چیست. اما به طور کلی چندین عامل وجود دارد که باعث ریزش موها در افراد مختلف می‌شود. این موارد عبارتند از:

  1. دلایل ژنتیکی که به آن آلوپسی آندروژنتیک نیز می‌گویند. این ریزش مو بیشتر در مردان و زنان در دوره‌ی میانسالی دیده می‌شود و در مردان معمولا این ریزش از شقیقه ها و در زنان از کف سر آغاز می‌شود.
  2. برخی بیماری های پوستی می‌تواند علت ریزش موهای افراد باشد و در برخی از آنها این ریزش مو دائمی و بدون بازگشت است. با تشخیص و درمان زود هنگام این بیماری ها می‌توان تا حدی از ریزش موی آن جلوگیری کرد.
  3. برخی افراد به علت اختلالات روانی، اقدام به کندن مو های ناحیه ای از سر خود می‌کنند. این افراد اگر تحت درمان روان شناس و یا روانپزشک قرار گیرند رو به بهبودی رفته و موهای آنها در مراحل اولیه قابلیت بازگشت را دارد.
  4. بی نظمی هورمون های بدن و به دنبال آن بیماری هایی مانند تیروئید باعث ریزش مو در افراد مختلف می‌شوند.
  5. در دوران بارداری، به علت تغییرات هورمون ها معمولا ریزش مو وجود دارد، اما این ریزش در دوران بارداری موقتی است و پس از پایان این دوره قطع می‌شود.
  6. یکی از شایع ترین علل ریزش مو به خصوص در خانم ها، کم خونی است. اگر کم خونی بدن درمان شود، ریزش مو نیز قطع خواهد شد.
  7. همچنین کمبود برخی مواد معدنی مانند آهن و روی نیز می‌تواند باعث ریزش مو شود. برای این کمبود ها با مصرف مکمل های معدنی می‌توان آنها را جبران و ریزش مو را متوقف کرد.
  8. برخی از عادات و رفتار های ناسالم نیز در زندگی می‌تواند علل ریزش مو باشد مانند استرس، عادات بد غذایی، کم تحرکی و …
  9. نگهداری غیر صحیح از مو هم می‌تواند عامل بسیار مهم در ریزش آن باشد. عاداتی مثل محکم و دائمی بستن مو ها، عادات اشتباه در شستشو، قرار دادن موها در معرض مواد شیمیایی می‌تواند به موهای سالم آسیب وارد کرده و باعث تضعیف و سپس ریزش آنها شود.

به طور کلی برخی دلایل ریزش مو قابل پیشگیری و درمان است اما برخی دیگر دائمی است و درمانی برای آنها نیست، در این شرایط کاشت مو برای موهای کم پشت بهترین راه حل است.

بیشتر بخوانید : کاشت مو در شیراز بهتر است یا تهران ؟

کاشت مو برای افراد با موی کم پشت

کاشت مو برای افراد با موی کم پشت

در حال حاضر هر فردی ممکن است با مشکل ریزش و کم پشتی موهایش روبرو شود. هر فرد ممکن است در هر سنی با این مشکل مواجه شود و این موضوع می‌تواند اعتماد به نفس آنها را از بین برده و در برخی موارد باعث مشکلات روحی روانی روی فرد شود، از این رو استفاده از روش کاشت مو برای موهای کم پشت می‌تواند راه حل مناسبی برای این افراد باشد.

یکی از رایج ترین روش ها برای پیوند زدن طبیعی موها، کاشت مو به روش FUT و FUE است. در هر دو روش به طور مشابه باید قبل از پیوند زدن مو، پزشک متخصص قسمتی از سر را که می‌خواهد از فولیکول های آن قسمت برداشت کرده، استریل و بی حس کند. همچنین برخی پزشکان اقدام به تزریق آرام بخش برای بیمار می‌کنند تا هنگامی که شما در خواب هستید اقدام به کاشت مو کنند. البته استفاده از بی حسی در بین مراجعین بیشتر دیده می‌شود و ترجیح بیماران استفاده از این روش است.

در روش FUE، پزشک در محل هایی از سر که خالی است و دچار ریزش شده است حفره هایی را ایجاد می‌کند و فولیکول های خارج شده را در آن حفره ها  با عمق و زاویه‌ی مناسب قرار می‌دهد. در واقع این ریشه ها با میکروموتورهای بسیار ریز و دقیق برداشته می‌شوند و بدون نیاز به بخیه از بانک موی فرد برای پیوند زدن استفاده می‌شود. این روش کاملا بدون درد است و حتی در حین عمل هم احساس درد نخواهید داشت.

به طور کلی مهم ترین بخش پیوند مو، کاشت درست و اصولی فولیکول های مو است. فولیکول ها به خاطر اینکه معمولا در جهت خاصی رشد می‌کنند، در هنگام کاشت نیز باید به این جهت توجه داشت و با دقت بسیار زیاد این کار را انجام داد.

تعداد تار های استخراج شده از و فولیکول هایی که برای پیوند زدن برداشت می‌شوند به عوامل مختلفی بستگی دارند از جمله:

  • وسعت طاسی سر
  • نوع تار های موی شما
  • کیفیت مو
  • رنگ طبیعی مو ها
  • سن
  • تراکم فولیکول های مو
  • حجم موهای ریزش پیدا کرده و کم پشت

بیشتر بخوانید :دوران نقاهت کاشت مو | نکات مراقبتی بعد از کاشت

جدیدترین تکنولوژی های کاشت مو برای موهای کم پشت

جدیدترین تکنولوژی های کاشت مو برای موهای کم پشت

         1.        میکرو ایمپلنت

از جدیدترین روش های کاشت مو برای موهای کم پشت می‌توان به روش میکرو ایمپلنت اشاره کرد. در واقع این روش همان روش میکرو گرافت است با این تفاوت که انجام این روش بر پایه‌ی FIT است. افرادی که موهایی با ریشه‌ی ضعیف و یا بانک موی ضعیفی دارند گزینه های خوبی برای استفاده از این روش هستند.

         2.        میکرو گرافت

کاشت مو به روش میکرو گرافت روشی است که می‌تواند تراکم و حالت طبیعی موها را برگرداند به همین علت یکی از روش های محبوب در بین بیماران است. بعد از انجام این روش هیچگونه زخمی باقی نخواهد ماند و آسیب آن به مو های بانک بسیار کم خواهد بود. این روش دوره‌ی نقاهت کوتاهی دارد و برای موهای کم پشت بسیار مناسب می‌باشد.

سخن پایانی

برای کاشت مو برای موهای کم پشت روش های بسیاری موجود است. بهتر است ابتدا با انتخاب یک کلینیک معتبر شروع کنید و سپس با نظر و مشورت پزشک و بستگی به نوع موهای خود و ریزش آنها تصمیم بگیرید که از کدام روش استفاده کنید.

کلینیک کاشت مو قربانی دارای تیم حرفه ای با ده سال سابقه کاشت موفق مو و ریش وسیبیل می باشد. تمامی عمل های کاشت ریش با تجهیزات به روز، تکنیک های مدرن و با مناسب ترین قیمت انجام می شود. برای رزرو وقت و گرفتن مشاوره وارد سایت شوید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.کارشناسان ما آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره رایگان به شما هستند 8921 809 0938

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *